Herhaling EHBO cursus voor volwassenen

Het behouden van EHBO-vaardigheden is cruciaal voor doeltreffende hulpverlening bij ongevallen en noodsituaties. Onze EHBO-herhalingscursus is ontworpen om snel handelen en levensreddende hulp te onderwijzen.

Door regelmatig deze cursus te volgen, blijf je op de hoogte van recente ontwikkelingen en richtlijnen. Het regelmatig opfrissen van kennis en vaardigheden is essentieel om zelfverzekerd en bekwaam te blijven in noodsituaties.

Verleng jaarlijks je EHBO-diploma door het oefenen van vaardigheden, waardoor je adequaat kunt reageren en levens kunt redden bij calamiteiten.

Verfris je EHBO-vaardigheden

Kosten

€ 129,95

Inschrijven

Herhaling EHBO cursus voor volwassenen
€129,95
Available Tickets: 10

Selecteer het aantal plaatsen dat je wilt reserveren (het is mogelijk om meerdere plaatsen te reserveren, bijvoorbeeld voor een collega). De betaling is per persoon.

Het "Herhaling EHBO cursus voor volwassenen" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Wilt u met meer dan 5 mensen deze cursus volgen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Datum
15-10-2024
Tijd
18:30 - 22:00
Locatie
Goed Zorgen
Duur
1 dagdeel

Doelstelling:
Deze cursus richt zich op het verbeteren van de vaardigheden van zorgprofessionals om in noodsituaties eerste hulp te verlenen, wat van cruciaal belang is voor hun werk en de zorg voor zorgvragers.

Doelgroep:
Zorgprofessionals werkzaam in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, en thuiszorgorganisaties.

Studiebelasting en Studiemateriaal:
Als voorbereiding ontvang je een e -learning.

Verklaring:
Je ontvangt na het actief bijwonen van deze dag een bewijs van deelname van Goed Zorgen.
Wil je liever een NIKTA – certificaat? Dat kan! Dit kan aangegeven worden bij het boeken.