Accreditatie via kwaliteitsregister V&VN

Geaccrediteerd scholingsaanbod

Goed Zorgen is op een deel van het scholingsaanbod geaccrediteerd door het Kwaliteitsregister V&VN. Indien uw registratienummer V&VN of uw BIG-registratienummer bij ons bekend is ten tijde van de scholing, wordt jouw presentie aangemeld bij het Kwaliteitsregister V&VN. Vervolgens worden de accreditatiepunten aan jouw portfolio toegevoegd.

Goed Zorgen heeft ervoor gekozen het overige scholingsaanbod (denk aan themabijeenkomsten of maatwerk scholingen) niet te accrediteren, o.a. om de kosten hiervoor te beperken. Je kunt deze scholingen of bijeenkomsten opvoeren in uw portfolio onder ‘overige deskundigheidsbevorderende activiteiten’ (ODA).

Let op! Als je jouw inschrijving in het kwaliteitsregister niet heeft geactiveerd, kunnen wij geen accreditatiepunten opvoeren. Indien je niet weet of jouw register geactiveerd is neem dan contact op met het kwaliteitsregister V&VN.

Het blijft te allen tijde mogelijk om voor een overige scholing accreditatie aan te vragen. Wil je meer weten over de kosten die een accreditatieaanvraag met zich meebrengt, neem dan contact op met Wilco van Wijk via info@goedzorgen.nl ovv offerte aanvraag accreditatie.

Goed om te weten

Voor herregistratie in het kwaliteitsregister (dus niet het BIG-register!) moet je 184 punten in vijf jaar behalen.

  • Verpleegkundigen –> 80 geaccrediteerde punten, 104 overige deskundigheidsbevorderende punten
  • Verzorgenden –> 60 geaccrediteerde punten, 124 overige deskundigheidsbevorderende activiteiten