Verhuur

Op zoek naar een mooie skillscentrum?

Die hebben wij!

Bij Goed Zorgen hebben we ons eigen Skills- en Simulatiecentrum, een ideale omgeving voor instructeurs en docenten die medisch gerelateerde scholingen willen verzorgen en op zoek zijn naar een geschikte locatie met de benodigde materialen.

Onze unieke ruimte biedt professionals de gelegenheid om realistische simulaties uit te voeren ter voorbereiding op het verlenen van patiĆ«ntenzorg, zowel voor baby’s, kinderen als volwassenen.

Als je overweegt om als instructeur of docent een medische training, theoretische training, nascholing of bijeenkomst te organiseren op een centrale locatie in Nederland, bieden wij de ideale oplossing.
Onze ruimte beslaat ongeveer 120 vierkante meter, is goed bereikbaar en biedt gratis parkeergelegenheid.
Wij kunnen verschillende opstellingen verzorgen en maximaal 20 personen per training accommoderen.

Indien je voorbehouden en risicovolle handelingen wilt trainen, kunnen wij je volledig ondersteunen met een uitgebreide selectie benodigde materialen.
Wat betreft de materiaalkosten, stellen we graag een op maat gemaakte prijs voor je op, rekening houdend met de specifieke eisen van jouw training.
Bovendien bieden we tegen een meerprijs de mogelijkheid om tijdens jouw training een heerlijke lunch te verzorgen, zodat je zich volledig kunt concentreren op het leveren van hoogwaardige instructie en nascholing.

Leerzame scholingen