Herhaling BHV cursus

Een herhalingscursus BHV (Bedrijfshulpverlening) is speciaal bedoeld voor zorgprofessionals die al eerder een BHV-cursus hebben gevolgd. Het doel van deze cursus is om hun kennis en vaardigheden op het gebied van levensreddend handelen, brandbestrijding en evacuatieprocedures op te frissen en te onderhouden.

Tijdens de herhalingscursus BHV worden zorgprofessionals getraind in het herkennen en adequaat reageren op medische noodsituaties, het gebruik van blusmiddelen, en het coördineren van evacuatieprocedures. Deze jaarlijkse herhalingscursus is van cruciaal belang om de veiligheid binnen zorginstellingen te waarborgen en om zorgprofessionals voor te bereiden op mogelijke noodsituaties.

Bedrijfshulpverlening
Zorg voor veiligheid in elke noodsituatie

Kosten

€ 187,50

Inschrijven

Herhaling BHV cursus
€187,50
Available Tickets: 10

Selecteer het aantal plaatsen dat je wilt reserveren (het is mogelijk om meerdere plaatsen te reserveren, bijvoorbeeld voor een collega). De betaling is per persoon.

Het "Herhaling BHV cursus" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Wilt u met meer dan 5 mensen deze cursus volgen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Datum
30-10-2024
Tijd
9:00 - 16:00
Locatie
Goed Zorgen
Duur
1 dag

Doelstelling:
Het opleiden van zorgprofessionals tot competente bedrijfshulpverleners die effectief kunnen handelen bij calamiteiten, met als doel het waarborgen van de veiligheid van zorgvragers en medewerkers en het minimaliseren van schade en slachtoffers binnen de zorgorganisatie.

Doelgroep:
Zorgprofessionals werkzaam in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, en thuiszorgorganisaties.

Studiebelasting en Studiemateriaal:
Als voorbereiding ontvang je een e -learning.

Verklaring:
Je ontvangt na het actief bijwonen van deze dag een bewijs van deelname van Goed Zorgen.
Wil je liever een NIKTA – certificaat? Dat kan! Dit kan aangegeven worden bij het boeken.