Herhaling reanimatie & AED cursus

Ben je al in het bezit van een reanimatie certificaat, maar is deze binnenkort verlopen of wil je graag je kennis en vaardigheden weer opfrissen? Dan is onze reanimatie bij volwassenen herhalingscursus de perfecte oplossing voor jou.

Onze herhalingscursus biedt de ideale gelegenheid om je kennis en vaardigheden op te frissen en up-to-date te blijven met de laatste richtlijnen en technieken. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een interactieve en praktische cursus. Bij het succesvol afronden van de herhalingscursus ontvang je een nieuw certificaat waarmee je kunt aantonen dat je over actuele kennis en vaardigheden beschikt.

Reanimatiecursus voor zorgprofessionals

Kosten

€ 65,00

Inschrijven

Basis reanimatiecursus
€65
Available Tickets: 8

Kies het aantal plekken die jewilt reserveren (Je kunt meerdere plekken reserveren voor bijvoorbeeld een collega). Je betaalt per persoon.

Het "Basis reanimatiecursus" ticket is uitverkocht. Je kunt een ander ticket of een andere datum proberen.

Wilt u met meer dan 5 mensen deze cursus volgen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Datum
27-11-2024
Tijd
18:30 - 21:30
Locatie
Goed Zorgen
Duur
3 uur praktijksessie

Doelstelling:
Na het voltooien van de reanimatietraining ben je vol vertrouwen in je bekwaamheid om adequaat te reageren op een noodsituatie. Je herkent snel de noodzaak tot reanimatie, voert effectief hartmassage en beademingen uit, en maakt deskundig gebruik van een AED.

Doelgroep:
Zorgprofessionals van alle niveaus en uit alle disciplines en andere geïnteresseerden, ongeacht hun zorgdiploma, worden grondig getraind.
De docent waarborgt ter plaatse dat alle informatie begrijpelijk is voor elke deelnemer, zodat na afloop van de cursus alle deelnemers de gestelde doelstelling bereikt hebben.

Studiebelasting en studiemateriaal:
Er is geen studiebelasting en studiemateriaal nodig voor deze cursus.

Verklaring:
Je ontvangt na het actief bijwonen van deze cursus een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Ook ontvang je een bewijs van deelname die door ons, Goed Zorgen, word verstrekt.

Accreditatie:
Deelnemers die ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van V&VN ontvangen 3 accreditatiepunten voor deze scholing.

Programma:
Ontdek in ons programma onder andere:

  • De methodische benadering van een slachtoffer.
  • De niet reanimatieverklaring/ penning.
  • Herkennen van een reanimatie behoeftig slachtoffer.
  • Toedienen hartmassage & beademing.
  • Het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED)