Basis reanimatie & AED cursus

Levens redden begint met jou.
Ontdek het belang van snelle actie in noodsituaties, zoals een hartstilstand, door onze reanimatiecursus bij volwassenen biedt de perfecte oplossing.
Onder begeleiding van ervaren instructeurs leer je niet alleen hoe je een hartstilstand herkent, maar ook hoe je effectief kunt reanimeren en een AED kunt bedienen.
Als zorgprofessional wil je gewoon zelfverzekerd handelen in een noodsituatie. In slechts enkele uren investeer je in waardevolle vaardigheden die levens kunnen redden en kostbare tijd kunnen toevoegen aan iemands leven.

Reanimatiecursus voor zorgprofessionals

Kosten

€ 65,00

Wilt u met meer dan 5 mensen deze cursus volgen?

Neem dan contact met ons op via onderstaande knop. We zullen dan contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Datum
15-05-2024
Tijd
18:30 - 21:30
Locatie
Goed Zorgen, Simon Stevinstraat 3, Tiel
Duur
3 uur praktijksessie

Doelstelling:
Na het voltooien van de reanimatietraining ben je vol vertrouwen in je bekwaamheid om adequaat te reageren op een noodsituatie. Je herkent snel de noodzaak tot reanimatie, voert effectief hartmassage en beademingen uit, en maakt deskundig gebruik van een AED.

Doelgroep:
Zorgprofessionals van alle niveaus en uit alle disciplines en andere geĂ¯nteresseerden, ongeacht hun zorgdiploma, worden grondig getraind.
De docent waarborgt ter plaatse dat alle informatie begrijpelijk is voor elke deelnemer, zodat na afloop van de cursus alle deelnemers de gestelde doelstelling bereikt hebben.

Studiebelasting en studiemateriaal:
Er is geen studiebelasting en studiemateriaal nodig voor deze cursus.

Verklaring:
Je ontvangt na het actief bijwonen van deze cursus een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad. Ook ontvang je een bewijs van deelname die door ons, Goed Zorgen, word verstrekt.

Accreditatie:
Deelnemers die ingeschreven staan in het kwaliteitsregister van V&VN ontvangen 3 accreditatiepunten voor deze scholing.

Programma:
Ontdek in ons programma onder andere:

  • De methodische benadering van een slachtoffer.
  • De niet reanimatieverklaring/ penning.
  • Herkennen van een reanimatie behoeftig slachtoffer.
  • Toedienen hartmassage & beademing.
  • Het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator (AED)